Bad

var precis nere och tog ett kvällsdopp med pappa! de va jätte skönt i vattnet. minst 20°C. Om ni bor i Malmö rekommenderar jag er att åka o bada! :) Nu ska jag kolla på någon film! ha de!

på bilden, stapelbäddsparken! (Y)




Jag vill ha...

Ooh, ge mig dom här grejerna! speciellt tröjan i mitten! :) Den ska nog snart köpas! 




Städning

Nu blir de storstädning för mig! Har hittat en internet hemsida med street/skate kläder! Jag ÄLSKAR den! Så sen ska jag nog skicka efter lite grejer från den! :) Ha de!

På bilden är de jag och min bästa kompis Jonathan! :) en ganksa gammal bild! :P


Snart, då smäller de

Idag fick jag 300 kronor i lön från mitt gamla jobb! Snart kan jag köpa ny bräda! Ska bli så sjukt kul! jag kollade på stadium, där dom hade en ball! ska gå in om på streetlab och checka läger där också, kanske har dom en jag tycker mer om! ;) Nu äter jag B&J glass och kollar på film! Ha de!



StapelBädden

Nu drar jag ner till stapelbäddsparken, ska chilla med kömpisarna och rulla bräda! Ska försöka samla ihopa pengar till en ny bräda, har någon nått tips på hur man ska samla ihopa pengar fort? :D Kanske si sådär 600:-  Om ni har de, så säg till! 

på bilden, mitt favoritband Looptroop! Hjärta till dom<3 



Hundvalp

De här är våran nya hundvalp! nu är hon 3 veckor gammal! Vi träffade hennes för första gången idag, jag höll på och smälta så söt hon är! Nu är klockan mycket, jag e ganska trött! lyssnar på musik och chilla! 



StrandMys

1. vår lilla grill som aldrig ville fungera! men tillsist, så jävlar! :) 2. jag och söta Johanna. 3. jag och solnedgången! :) 
en kort liten sammanfattning av lite strandmys! 





Ännu ett inlägg

varit i stan idag med min kusin, hon skulle köpa en adidas tröja. Sen åkte vi o badade! Skit kallt i vattnet, men efter ett tag blev de bättre! Nu blire sex and the city och en dusch! 


Torsdag

1. Västra hamnen på kvällen! Underbart ställe! :) 2. En kanonfin bräda jag ska köpa! 3. jag när jag går i västra hamnen! :) 





Skit kul

Jag har spenderar dom tre senaste dagarna med min kompisar! De har varit så sjukt roliga. Dom har bl.a bestått av mycket skate, grillning på stranden, badat i havet, sena nätter och mycket lite sömn! haha 

Idag ska jag städa mitt rum, och sen blir de skate. 





Lördag

Hej! de här är mitt första inlägg här på bloggen! Tyvärr tar jag inte bloggandet så seriöst, men ni får mer än gärna fortsätta läsa mig blogg! :) 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0